#

Гаманець чи життя: готуємося відзначати Halloween!


100% попадання в образ!

Найголовніше на Геллоуїн - придумати собі яскравий костюм. Ви вже вирішили, ким вбратися на цей раз? Чи ви плануєте обійтися без масштабних переодягань? 
У будь-якому випадку у нас для вас є добірка б'юті-продуктів, які допоможуть вам створити дійсно цікавий образ на Halloween. Страхітливий і прекрасний - потрібне підкреслити.

@ Tемна вишнева “вампіряча” помада. Сама назва продукту говорить сама за себе. Помади таких дозволять створити похмурий, готичний образ, але в той же час образ є яскравим і навіть спокусливим. Відмінний вибір для тих дам, які воліють на Halloween  перевтілитися в сексуальну жінку-вамп, таємничу відьму або підступну дияволку.



@  Якщо “вампіряча” помада здається вам недостатньо похмурою і зловісною, то чому б не спробувати використати чорну помаду?Такий глибокий і насичений чорний колір стане родзинкою будь-якого образу. Ця помада забезпечить вам ідеальне перевтілення в представника нечистої сили, не сумнівайтеся!



@ Надати погляду томну загадковість і в той же підкреслити готичність всього таємничого образу можна, наприклад, за допомогою темних тіней, підводки для очей типу PROliner від Feg PRO Advanced, використовуючи техніку смокі-айз. Що стосується вій, то тут вже сам Бог велів скористатися справжньою вампірської тушшю Extreme Lash Volumizer, яка миттєво створить 3D об'єм вашим війкам, не обтяжуючи їх.



@ Оригінальне рішення - використовувати флеш-тату. Хочеться принести в свій образ ще більше таємничості? Тимчасове татуювання у вигляді пір'я, загадкових символів або міфічних істот допоможе в цьому найкращим чином! А любителів трешу точно зацікавить флеш-тату, що дозволяє зімітувати рани і шви на тілі, - до костюму небіжчика, який повстав із мертвих, саме те!

«Нечисті» подарунки на Геллоуїн

Наступне завдання для тих, хто відзначає Геллоуїн, - підготувати подарунки. Чесно кажучи, в Європі та Америці на це свято не прийнято щось дарувати. Виняток становлять хіба що солодощі. Їх дарують один одному в прямому сенсі мішками, особливо дітям. Але у нас в країні Хеллоуїн святкують по-своєму, в тому числі багато хто любить дарувати цього дня подарунки.

Ви теж думаєте, чим би таким порадувати близьких або себе в найстрашніше свято? 

Відмінним подарунком на Геллоуїн стане косметика. 
Яка б жінка не мріяла стати власницею чарівних, довгих, густих, одним словом розкішних вій? Думаєте, це можливо лише через нарощування вій? Помиляєтеся! Відтепер доглядами за своїми віями та бровами стало ще зручніше! Зустрічайте сироватку нового покоління - страхітливо неймовірний еліксир ЛешРУМ. Відтепер кожна жінка, у будь якому віці, при будь яких природних даних зможе пишатися власними шикарними бровами та віями, які ефектніше виглядають, ніж нарощені.

Також непоганим подарунками, що відображають атмосферу найстрашнішого свята, стануть солодкі бальзами для губ у вигляді кексиків від флер, зомбі СС-крема, шампунь з часником від Бабусі Агафії або «дракони» маски для обличчя. А чому ні? Адже це ж Haloween, день, коли можливо все! Halloween- день, коли збуваються усі жіночі мрії!

Ви згодні з нами? Тоді діліться статтею з друзями! Зробіть себе головною прикрасою страхітливого свята!