#

Рубрика "Макіяж"

Вчимося малювати стрілки.


Очі вміють говорити. Кричати від щастя чи плакати.

Очима можна підбадьорити, з розуму звести, змусити плакати.

Словами можна обдурити, очима це неможливо.

У погляді можна потонути, якщо дивитися необережно.


Омар Хайям


Коли ми замислюємося, який макіяж обрати на цей раз, то найбільше часу йде на роздуми про те, як виділити очі. Результат пошуку зображень за запитом "египетская стрелка"



Щоб створити досконалий образ і підкреслити природну красу, потрібно скористатися таємною зброєю жінок всіх віків - підводкою для очей!


Заглянемо в підручник історії макіяжу і з'ясуємо, чим виділяли очі наші предки.

Вчені вважають, що першими, хто придумав підкреслювати красу, були стародавні єгиптяни, адже до них обличчя фарбували лише для ритуалів і залякування ворога. Так ось, творці пірамід використовували хну, суміші з сурми, попелу, малахіту і палених горіхів. Наносили вони «підводку» за допомогою спеціальних паличок.


З розвитком б'юті-індустрії з'явилася велика кількість різновидів декоративної косметики, але ж все таки яку підводку найкраще використовувати для малювання стрілок?


Підводка-фломастер (лайнер) являє собою фломастер з тонким наконечником. Зручний і компактний в застосуванні інструмент цілком можна характеризувати як щось між олівцем і гелієвим лайнером.

Підводку-фломастер виділяється саме тим, що  лайнер можна використовувати в найнезручніших моментах, особливо не вдаючись до великих зусиль


Саме тому українські дівчата часто користуються підводкою-фломастером (лайнером) для очей. Вона зручно лягає у руку і дозволяє малювати ідеально тонкі, рівні та чіткі лінії. Саме підводка-фломастер найкраще підійде тим, хто досяг майстерності у використанні олівця для стрілок, але ще не готовий взяти в руки лайнер. Наприклад, водостійка підводка-фломастер PROliner від міжнародної компанії Feg Pro Advanced ідеально підійде для створення приголомшливих стрілок для будь якої красуні.



Але якщо ще немає достатньої практики і не набита рука, то краще починати все таки з олівця: якщо раптом щось пішло не так, його можна легко витерти і повторити спробу. Тим більше, що ми з дитинства пишемо ручками і малюємо олівцями й фломастерами, тому наша кисть звикла тримати подібні речі.


Ну що ж, можна приступати до вибору стилю макіяжу. Найчастіше він залежить від настрою і призначення. Пропонуємо розглянути кілька варіантів стрілок для макіяжу: в стилі пін-ап, драматичні, люксові, котячі і єгипетські.


Результат пошуку зображень за запитом "стріки в стилі пінап"Як намалювати стрілки в стилі пін-ап?

Що ми знаємо про пін-ап? Не варто плутати з пікапом.


Дівчина в стилі пін-ап - це не фатальна красуня, а мила знайома, гарненька, злегка наївна, чарівна і сексуальна - тобто це такий образ простої дівчини, до якої не страшно підійти, запросити на танці або в кіно. Пін-ап - це легкий флірт, гра, це Діта фон Тіз, це все дівчата з картинок Джил Елвгрін.


Для того, щоб намалювати стрілки в стилі 30-50х років, найкраще починати від зовнішнього куточка очей. Стрілка повинна бути зухвало довгою і загостреною вгору. Намалювавши нижню межу, можна приступати до промальовуванні верхньої. Найкраще зробити це в два етапи: почати виводити контур з гострого кінчика стрілки, зупинитися, дійшовши до середини, і вивести лінію від внутрішнього куточка ока. Тепер потрібно зафарбувати щоб не змалювати частина і стрілка готова! Верхня лінія стрілки повинна плавним вигином обводити контур очей і досить різко йти вгору.


Не хочеться наївності? На душі тоскно і настрій печалька? Тоді варто підкреслити душевну глибину, таємності та якусь таємничість


стрілки для очейМалюємо драматичну стрілку

Це широка і довга стрілка. Такий спосіб підводки очей дуже нагадує популярний макіяж смокі-айз, відрізняється лише чітким, що не розтушовані контуром.


Найкраще починати лінію від внутрішнього куточка ока і сильно розширювати її ближче до зовнішнього. Окремо потрібно намітити кінчик стрілки (він повинен бути продовженням нижньої лінії росту вій) і з'єднати його з основною стрілкою. Ці стрілки зроблять ваш погляд глибоким і загадковим. Чоловіки будуть захоплено обертатися услід такої красуні і дарувати найзахопленіші компліменти!


Якщо додати до драматичної стрілкою лінію, то вийде макіяж очей "люкс". Малюючи люксовую стрілку, потрібно нанести однакову кількість підводки як на нижню, так і на верхню повіку. Ширина ліній знизу і зверху повинна бути приблизно рівною, а кінчик стрілки йти врівень з віями.


Люксові стрілки надають погляду впевненість, а всьому образу - розкіш і шик.


Пов’язане зображенняЯк намалювати "котячу" стрілку?

Стрілки можна наносити різними способами, це справа індивідуальна. Кому-то простіше вивести суцільну рівну лінію, хтось промальовує контур штрихами. У випадку з котячими стрілками краще, все таки, спочатку визначити її кордон від зовнішнього куточка очей. Сама стрілка повинна бути грайливо піднята вгору, як би продовжуючи нижній контур ока.


Далі необхідно провести плавну округлу верхню лінію, яка з'єднає кінчик і внутрішній куточок ока. Найважливіше в котячому макіяжі - гострий тонкий «наконечник» стріли.


Результат пошуку зображень за запитом "египетская стрелка"Єгипетські стрілки: техніка нанесення

Особливою відзнакою єгипетських стрілок являється подовжена опущена вниз від внутрішнього куточка очей лінія, при цьому верхня стрілка може бути будь-хто. Найкраще виглядають тонкі довгі, плавно підняті до брови зовнішні кінчики.


Хочете перевтілитися в єгипетську царицю, перед якою тремтять усі чоловіки? Підкорювати їх одним лише поглядом, зачаровувати і чути найзахопленіші компліменти? Тоді швидше тренуйтеся цього сексуального мейкапу!



Пам'ятайте, що це лише кілька способів підкреслити ваші очі з величезної кількості варіацій. Вибирайте дивовижні образи і діліться ними з подружками за допомогою соціальних мереж!