#

Beauty-поради

Зимова красуня. 5 дієвих beauty-порад


Сніжинки в повітрі і мінусова температура - це не тільки привід дістати з шафи зимовий одяг, а й саме час подбати про вашу красу.

Адже суворі пронизуючі морози, сильний вітер і опади є справжнім випробуванням для жіночої привабливості.


На жаль, зима дарує нам не тільки красивий рум'янець, а й лущення шкіри, сухість і роздратування.

Крім того, страждає тіло і волосся.


А скільки клопоту завдає звичне нанесення макіяжу ...!

Давайте розберемося, як допомогти своєму організму пережити холоди і до яких хитрощів можна вдатися в цу прекрасне, але таку вибагливу пору року!



1. Зимовий догляд за шкірою обличчя

Ви тільки уявіть, скільки випробувань лягає на шкіру обличчя в зимовий період!

Низькі температури, вітер, підвищена вологість на вулиці і сухе повітря в приміщенні ... І ось на обличчі вже видніються неестетичні дефекти: пересушені ділянки, червоні цятки і хворобливі тріщинки.


Запам'ятайте: ваш кращий друг і незамінний помічник взимку - зволожуючий крем.

Не варто вірити легендам про те, що цей косметичний продукт шкодить шкірі в зимовий період. Всупереч судженням, він не замерзає в порах і не впливає на захисні бар'єри шкірного покриву!


Але варто пам'ятати, що такий засіб має володіти більш щільною текстурою, а наносити його слід за 20-30 хвилин до виходу на вулицю.



Якщо ж зима щедро обдарувала вас неприємними сюрпризами у вигляді лущення і почервоніння, саме час вдатися до натуральних олій. Після очищення обличчя делікатним засобом для вмивання, варто нанести живильне масло.

Масло зародків пшениці - це відмінне зволожуючий і пом'якшувальний засіб, яке збагатить епідерміс вітамінами та корисними амінокислотами. Занадто сухі ділянки шкіри корисно змащувати кокосовим маслом. І не варто побоюватися, що ці продукти можуть залишити неестетичний блиск на шкірі. Сміливо використовуйте масла перед сном - вранці ви будете приємно здивовані своєму відображенню в дзеркалі!


Офісні приміщення в опалювальний період - ще один ворог для здоров'я шкіри. Пересушене повітря здатне вже за декілька годин зробити шкіру сухою і позбавити її здорового сяйва. Візьміть за правило протягом робочого дня живити личко термальною водою. Немов ковток цілющої вологи, він «пожвавить» втомлену шкіру!

А щоб зробити повітря «м'якшим», ставте біля опалювальних приладів або батарей резервуари з водою. Ця маленька хитрість неодмінно позитивно позначиться як на вашому зовнішньому вигляді, так і на самопочутті!


Результат пошуку зображень за запитом "догляд за тілом" 2. Зимовий догляд за тілом

У холодний період ми прагнемо придбати речі, які подарують комфорт і захистять тіло від низьких температур.


Теплі светри, джинси на флісі, об'ємні шарфи і вовняні шкарпетки захищають тіло від морозу, але, разом з тим, роблять шкіру сухою і роздратованою.


Для того, щоб в будь яку пору року виглядати на всі 100%, замініть звичний гель на масло для душу.

Воно заспокоїть роздратований шкірний покрив і захистить тіло від негативного впливу синтетичних матеріалів і холодного повітря.


А закріпити результат допоможе інтенсивний бальзам. Цей дует повинен стати основою зимового догляду за шкірою тіла!


3. Зимовий догляд за волоссям

Розкішне волосся - головна прикраса будь-якої жінки у буль якому віці. Зберегти їхню красу і природну силу в холодні місяці - завдання не з простих.


Локони піддаються агресивному впливу низьких температур, носінню синтетичних головних уборів, стаючи крихкими і тьмяними.


Замініть звичні шампуні і бальзами на зимові засоби - сучасний косметичний ринок рясніє баночками з позначкою «Для догляду за волоссям в зимовий період», «Захист і харчування» і т.д.


Статична електрика на локонах - ще одне зимове неприємне явище, яке псує укладку. Уникнути цього допоможе використання гребінця з антистатичним ефектом.


Всього декілька дотиків антистатического брашу втихомирить найнеслухняніші пасма!


4. Косметика в зимовий період

Виглядати привабливо, незважаючи на снігопад і мороз - це так по-жіночому!


Однак нанесення тонального крему в цей холодний період здатне засмутити красунь: крем лягає нерівно, виглядає на шкірі, ніби маска.

Вирішити проблему допоможе зволожуючий продукт з бархатистою текстурою чи популярні ВВ-засоби.


І ще одна порада: відмовтеся від використання пудри. Вона тільки підкреслить лущення.

Замініть її на матуючі серветки - і ви будете чарівні!


Довгі вії - це запорука чарівного погляду.

Але, на жаль, мороз здатний в одну мить зіпсувати макіяж очей.


Недовга прогулянка по морозному повітрю, що змінюються теплом приміщення - і ось на вашому обличчі чітко видно чорні повені. Туш, замерзла на морозі, починає відтавати і текти.

Крім того, тривале перебування на свіжому повітрі може привести до того, що туш почне обсипатися.


Як же боротися з цією проблемою?

Використовуйте водостійку туш з волокнами поверх звичайної. Таким чином ви зможете не лише захистити свої вії від руйнівного впливу холоду, поживити їх корисними речовинами, які входять до склад туші з волокнами, але й досягнути ВАУ ефекту. Хіба ж це не чудово?


Наприклад, туш з волокнами Вольюмер покриває кожну вію чорною вуаллю, забезпечуючи ідеальний макіяж за будь-яких погодних умов.

Ще одна важлива деталь: туш не терпить низьких температур. Косметичний засіб має водну основу, тому відкривши футляр «з морозу», не лякайтеся. Те, що туш стала сухою і матовою - звичайна закономірність. Всього 10-50 хвилин в теплі, і улюблений засіб знову готове до використання!


Макіяж не буде завершеним без спокусливих яскравих губок.

У зимовий період губи лущаться і тріскаються, тому забудьте про «важкі» помади з матовою текстурою. Краще замініть їх на поживний бальзам з улюбленим відтінком!


Результат пошуку зображень за запитом "парфуми взимку" 5. Парфуми й зима

Парфуми в морозну пору року здатні змінювати свій характер.

Вийшовши на свіже зимове повітря, ви можете не впізнати свій улюблений аромат!


Низька температура діє на компоненти ароматної водички по різному: в одній композиції нотки можуть стати більш приглушеними, в іншій - розкритися з новою силою. Завжди тестуйте парфуми перед покупкою, звертаючи увагу на його пахощі не тільки в приміщенні, але й на морозній вулиці.


Озброївшись отриманими знаннями, сміливо приступайте до «зимового догляду»!


Дотримуйтесь порад відекспертів Cosmetico - і ви будете чарівні в будь-який час року!




Вам сподобалася ця стаття і ви почерпнули для себе нові цікаві факти?

Тоді збережіть матеріал в соціальних мережах, натиснувши на кнопку «Поділитися з друзями»!